Boka en monter på ESLÖVIA 2021

Eslövia 2021 är en nationell och regional Frimärks- och Vykortsutställning som arrangeras av Eslövs Frimärks & Vykortsklubb i samverkan med flera skånska föreningar inom Sveriges Filatelist-Förbund. Utställningen äger rum 5 -7 november 2021 i Eslövshallen, Onsjövägen 3, 241 34 Eslöv.

Handlare från främst Sverige och Danmark inbjuds att delta. Det förutsätts dock att medverkande handlare har ett registrerat företag i sitt hemland.

Utställning äger rum i en modern idrottshall. Planen är att placera montrarna längs kanterna och i mitten i salen kommer exponaten att visas. En monter är 4 x 3 m och inkluderar bord, 4 stolar samt ett extra bord att ha i montern. Det är möjligt att boka ytterligare bord och stolar, enligt separat prislista, om så önskas. Alla montrar är hörnmontrar.


VÄLKOMMEN ATT STÄLLA UT PÅ ESLÖVIA 2021

Tillgänglighet till handlarutrymmen

Handlare får tillgång till handlarutrymme fr.o.m. fredagen 5 november 08:00. Vi kommer även att finnas på plats för inlastning torsdagen 4 november 12:00-18:00.

Bokning av handlarmonter

Bokning görs skriftligen, enklast via e-post, till andreas.lindekvist@hotmail.com, ange Handlare som ämne. Alternativt via brev till Andreas Lindekvist, Regementsgatan 31D, 217 53 Malmö. Fördelning av montrar sker sedan i den ordning som bokningarna kommer in. Vi kommer att kontakta alla handlare i bokningsordning för val av monter.

  • Enkelmonter SEK 5000
  • Dubbelmonter SEK 8750
  • Önskas större monter? – vänligen kontakta oss

HANDLARINBJUDAN

Här kan du läsa allt om att ha monter på Eslövia 2021

Eslövia - Boka handlarmonter.pdf